12 Haziran 2013 Çarşamba

Call of Juarez Gunslinger Tek Link Full

full oyun indir,

Call of Juarez Gunslinger | TEK | LiNK |  PART | CRACK | FULL OYUN iNDiR
bluray film indir
Sürüm Adı: RELOADED
Crack: Mevcut
Dosya Türü: İSO
Önerilen Program: Daemon Tools
Oyun Konusu:
Call of Juarez: Gunslinger, Silas Greaves isimli eski bir kelle avcısını kontrol ediyoruz. Tam da filmlere benzer bir şekilde ,bu hayattan uzaklaştığı bir sırada Kansas’ta 1910 senesinde girdiği 1 barda etraftaki insanlar tarafından tanınıyor. Yaşadığı bütün hikayelerin anlatılması istenir. Olaylar da zaten bu hikayeler üzerine kurulu. Silas kimi süre bu hikayeleri anlatırken dinleyenlerle dalga geçiyor. Karşımıza çıkan kısa videolarla bütün yaşananlar neredeyse 10 dakika içerisinde bize sunulurken, bir bakıyoruz ki Silas, şaka şaka öyle olmadı aslına bakarsanız diyerek olayı tekrardan ,bu kez dosdoğru bir şekilde anlatıyor.
Gunslinger, FPS fanatiklerinin tam da seveceği bir türden oyun.Yalnızca hikaye ve aksiyon değil, ek olarak grafiksel olarak da oldukça  oldukça başarılı .Kimi oyuncu için oyunun ana hikayesi yanlızca bir kere oynanacak kadar derin gelebilir. Fakat diğer modlar için bir hayli vakit harcanacaktır. Oyun, hem PC aynı zamanda Xbox 360 ve Playstation 3 oyun konsollarında oynanabiliyor. FPS oyunları büyük ihtimalle fare ve klavye kombinasyonu kullanılarak oynanır. Çoğu oyuncu için de bu durum vazgeçilmez olabilir. Fakat Gunslinger’ın gamepad ile kontrolleri de oldukça oldukça  başarılı .Bu yüzden konsol oyuncuları da en az PC oyuncuları kadar kolay bir biçimde karakterimizi kontrol edebilir .
Call of Juarez: Gunslinger’da multiplayer modu bulunmuyor. Ancak yapımcılar oyuna 2 değişik mod eklemişler: Arcade ve Duels. Arcade modunda adam öldürerek olası olduğunca çok puan toplamaya çalışıyoruz. Burada karşımıza çıkan düşmanları bir bir vurmak yeterli değil, combo yaparak farklı görevleri tamamlamak gerekiyor. Bu sayede de gelen puan sayısı artıyor. Bu modu seçtiğiniz halde üç değişik karakterden birini seçmeniz gerekiyor. Her karakterin de kendine ait farklı özellikleri var.
Duel mod’da ise ana senaryo içerisinde bolca karşılaştığımız düello bölümlerini bir bir yapıyoruz. Yeri gelmişken de belirtelim, düellolar bilindiği gibi kolay olmayacak .Özellikle kontrollere alışmak 1 hayli süre alacaktır. Bu yüzden ana hikayeyi oynamadan doğrudan düellolara girmek yanlış bir seçim olacaktır.
bluray film indir
rsm3.jpg
rsm2j.jpg
rscallof1.jpg

Rar Şifresi : teklink3dfilmindir.com

Kurulum Detayları Mevcuttur.


turbobit tek link

 letitbit tek link


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder