19 Haziran 2013 Çarşamba

Hobbit Beklenmedik Yolculuk filmini türkçe dublaj indir



hobbit beklenmedik yolculuk tek link indir
 
http://www.imdb.com/title/tt0903624/

The Hobbit”te Bilbo Baggins’in uzun zaman önce ejderha Smaug tarafından ele geçirilip kayıp Cüce Erebor Krallığı’nı geri alabilmek amaçlı çıktığı epik yolculuğu izleyeceğiz. Büyücü Gri Gandalf tarafından aniden kapısı çalınan Bilbo kendisini efsanevi savaşçı Thorin Oakensheild’in liderliğindeki on 3 cücenin aralarında bulur. Yolculukları onları Yaban yerlere sürükler, Goblin ve Orklarla, Dev Örümceklerle, Kurtlarla, Şekil Değiştirenlerle ve Büyücülerle dolu tehlikeli topraklardan geçmek zorundadırlar.
Hedefleri Doğuda ve Yalnız Dağ’ın çorak topraklarında bulunduğu için , öncelik olarak goblin tünellerinden geçmek zorundadırlar. Bilbo bu tünellerde hayatını sonsuza dek değiştiren bir yaratıkla, Gollum’la tanışır.
Alçakgönüllü Bilbo Baggins bir yeraltı gölünün kıyılarında Gollum’la beraber yalnızca kendisini dahi şaşırtan cesaretini ve kurnazlığını keşfetmekle kalmaz, ek olarak Gollum’un beklenmedik ve faydalı güçlere sahip “değerlisi” yüzüğü de ele geçirir… Bilbo’nun şuan için bilmediği şekillerde Orta Dünyanın kaderini değiştirecek basit altın bir yüzüktür bu.. iyi seyirler dileriz.


 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder